Ostabil.nu
En blogg om sexiga dockor

Välja och vraka

november 27, 2015 11:45 by Admin
Lång smal och blond. Lite mindre och afroamerikan och kort svart hår. Lite större och mulligare och där det finns mer att ta på. Lite äldre och mer erfaren och som jag kan använda på fler sätt. Har man inte ett vanligt fruntimme att förlusta sig på, då skaffar man sig ett gäng sexiga dockor i olika storlekar och olika utseenden. Jag förvarar dem i varsin garderob och kan bara välja och vraka. När jag har höga krav tar jag fram blondinen, när jag vill älska med något exotiskt tar jag fram den färgade. När jag är på semester tar jag med den erfarna eftersom hon kan man även använda i bilen eller på hotellrummets toalett. Tydliga, trevliga och underbara sexdockor som är väldigt samarbetsvilliga. Tänk vad enkelt och praktiskt det vore om fler hade denna lyxen att välja och vraka som jag. Att skaffa en vanlig flickvän som eventuellt vill bli min fru är något jag självklart längtar efter, men fram till dess duger dessa hjälpredor alldeles utmärkt. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt