Ostabil.nu
En blogg om sexiga dockor

Min lilla docka

december 5, 2015 13:05 by Admin
Ständigt påmind över hur skönt det är när jag älskar med min fru och dessa tillfredsställande stön som kommer från henne när hon rider mig så mitt i akten vill hon plötsligt byta ställning. Något jag reagerar emot och jag ber henne fortsätta. Sex minuter senare när akten är över och hon har klivit av så lägger hon sig jämte mig och med en fundersam min säger hon.
- Det är tydligt att jag har blivit lite av en docka där du bestämmer hur vi ska ha sex, en som du kan använda som om hon vad gjord av plast.
Oroad och kluven ber jag om ursäkt och jag lovar bättring. Sängen, soffan, duschen. Hur och vart det kommer hon att få bestämma nästa gång vi älskar och jag lovar mig själv att inte styra detta lika mycket fast hon har rätt för hon är ju bara min lilla sexiga kärleksdocka fast skillnaden från en vanlig docka är att hon är verklig och kan säga ifrån. Något som jag vackert få anpassa mig efter. Ett problem som ni slipper som väljer plastalternativet istället.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt