Ostabil.nu
En blogg om sexiga dockor

Ingen får veta något

november 30, 2015 13:00 by Admin
Jag stod där på lur i mörkret nere på bottenvåningen av parkeringshuset. Strax efter hörde jag bilen komma körande och jag såg att de var den bil jag vänatde på. Överraskad blev jag dock när de var två som klev ur bilen och gick fram emot mig. När vi presenterats för varandra gick jag med bort till ett mörkt hörn med den väska som en av dem bar och när han öppnade den kontrollerade jag på nytt att vi var ensamma. Jag fick först en mindre katalog där jag kunde se vad som erbjöds och vad de kostade. Jag sjönk ihop lite och lutade mig mot väggen och ögnade igenom bilderna och det tog inte långt tid innan jag hade hittat två typer som passade mina behov. När jag pekat på vad jag ville ha och när han tagit fram de rätta exemplaren betalade jag och jag återvände till min parkeringsruta. När jag hört att de lämnat garaget funderade jag på om jag skulle prova en med en gång i baksätet, men jag lät bli och beslöt mig för att prova när jag kom hem. Detta var min lilla egna hemlighet att ha några alternativ på låtsas när orginalet inte hade tid.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt