Ostabil.nu
En blogg om sexiga dockor

Älska med något uppblåstbart

november 29, 2015 13:00 by Admin
Bättre än så här måste jag ändå få det tänkte jag. Isolerad i rummet utan kontakt med något övrigt höll vi på där tidpunkten var illa vald, men vad hade jag för val. Jag tog tag i hennes axel och vände henne mot mig och la ner henne på sängen och la mig sedan en halvmeter ifrån henne. Jag fick en känsla att jag måste göra om detta på ett bättre och mer naturtroget sätt. Innan vi började blinkade jag emot henne, men hon låg bara där hjälplöst kvar utan att reagera, men vad hade jag förväntat mig. Ändå kändes det som en ren förolämpning och jag tvekade på nytt. Med en sorgen blick greppade jag ändå tag i den när jag la mig ovanför henne och hittade till sist hålet och körde in den. Jag vred häftigt på huvudet för att jag skulle slippa se henne. Denna uppbåltsbara sexdocka som skulle hjälpa mig med mitt sex. Med darrande händer smekte jag hennes bröst innan jag tvingades att avsluta detta på nytt. Att älska med något som är uppblåstbart, det var både första och sista gången jag gjorde detta.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt